Jul & Nytår

Jul & Nytår

Lad Keller & Co stå for årets Julefrokost.

Julemenuerne leveres som catering, men I år tilbyder vi også en 3 retters julemenu, hvor du har mulighed for at kokken kommer til dig eller du kan booke vores hyggelige selskabslokale.


Ønsker du en Coronasikker julefrokost? Vi tilbyder både en tallerkenanrettet 3 retters julemenu og julemenuen "den lette sult" som portionsanrettet.


Har din virksomhed været nødsaget til at aflyse årets julefrokost grundet Covis-19, så kan du nu overraske dine medarbejder med vores streetfoodkoncept med bl.a. Duck Dog og ribbenssandwich. (Se mere under fanen Streetfood) eller bestille en juleinspireret tapas, som du kan give dine medarbejder med hjem. 



3 retters julemenu


Koldrøget laks med rygeost, syltet solbør og vagtelæg

*  

Saltet andebryst med friskstegt kål, langtidsbagt selleri og estragonsauce

*  

Ris a la mande anno 2020


Ud af huset kr. 265,- pr. person

Ud af huset inkl. kok kr. 375,- pr. person v. min. 10 personer

I vores hyggelige selskabslokale kr. 375,- pr. person v. min. 10 personer



Julemenu

 

Kold start

To slags sild med karrysalat, toppet med syltet løg og brøndkarse

*       

Kogte æg, rejer, citron og rørt mayo.

*       

Røget laks

*       

Lun julepostej

*       

Rostbeef med remo og peberrod


Det lune

Frikadeller med rødkål og sky

*       

Julemedister serveret med hvidkål.

*       

Hamberryg med grønlangkål, rødbeder, sennep og sure agurker


Det søde 

Ris ala a mande hertil kirsebærsauce.

*       

Udvalg af oste serveret med druer og kiks

 

Pris pr. person kr. 295,-

Inkl. brød og smør.

 

 

Tilkøb:

Stegte sild med skrædderduelse.

Kålpølser fra Holm

Andebryst hertil appelsinsauce.

Chokoladekage med karamelsauce

 

Tilvalg pr. person kr.

1.     Tilvalg kr. 25,-

2.     Tilvalg kr. 35,-

3.     Tilvalg kr. 40,-

 


Nytårsmenu


Forret

Torskemosaik med et krydderæg, laksetatar med urtemayo, laksecannelloni med ørredrogn samt en fiskesouffle med vagtelæg og ærtepesto - hertil friskbagt brød.


Hovedret

Kalvefilet rullet i unghanesouffle og serranoskinke, sprød kartoffel med duchesse og syltet gulerod samt jordskokke tærte med sprøde chips og urteslør – hertil rødvinsglace samt syltede græskartern.


Dessert

Ananasmousse med karamel, sprød kage med vaniljecreme, tørret kiksebund, syltede æbler, rombraiseret ananas samt vaniljeis.


Pris 265,- pr. person.


Tilkøb

- Dåse med 15 gram kaviar. Pris 200,-

- Dåse med 50 gram kaviar. Pris 580,-

- Ostetallerken med fire forskellige Unika oste, søde nødder, oliven samt knækbrød. Pris 55,- pr. person.

- Tre kransekagetoppe med chokolade og nødder. Pris 15,- pr. person.


Vi har klargjort så meget af menuen som muligt når den afhentes, men vi vedlægger naturligvis en nem guide til at lægge sidste hånd på anretningen samt opvarmningen af brødet og hovedretten inden servering.


Juleinspireret Tapas


Syv små lækre retter, som natuligvis er juleinspireret og portionsanrettet.


Pris pr. person kr. 145,-



Julemenu - Den lette sult.

 

Hvide sild med karrysalat og syltede løg

*  

Fad med kogte æg, rejer, citron, røget laks og rørt mayo

*       

Julepostej

*  

Roastbeef med remo og peberrod

*       

Lune frikadeller og hamberryg serveret med grønlangkål samt rødkål

*       

Ris la a mande med kirsebærsauce

*       

Udvalg af oste med druer og kiks

 

Pris pr. person kr. 225,-

Inkl. brød og smør


Kan også leveres portionsanrettet. 

Keller & Co - Perlegade 20 - 6400  Sønderborg -Tlf. 2989 2763 - Mail@kellerogco.dk - Cvr. 40608796 


Keller & Co anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til at måle trafik og til at optimere sidens indhold. Læs vores cookiepolitik for at få flere oplysninger om cookies, og hvordan du slår dem fra. Ved at klikke "Acceptér", samtykker du til brugen af cookies.

Jeg accepterer