Menu

MENU

Lad dig inspirere af vores menuforslag. Du bestemmer om det skal være hos dig eller hos os.

Vi sammensætter gerne en menu specielt til dit arrangement, om det er Streetfood i haven, fødselsdag, reception eller måske et forretningsmøde.....


Spanskinspireret Tapas.

 

Saltede mandler, små lækre olivener, pikante røde peber med ost.

*       

Udvalg af stærke og milde spanske pølser.

*       

Spanske oste lavet på komælk, fåreoste og gedeoste,

hertil milde patronchili med flagesalt.

*       

Laksetatar med rørt avocado og urter, spicy rejer med tomat og

masser af hvidløg. Laksecannelloin med rygeostcreme. 

*       

Små kødboller i tomatsauce. Kyllingespyd vendt med soya og ingefær, friterede croquetter med bagt kylling og ost.

*       

Tomatsalat med farverige tomater og spansk ost, små kartofler med salsa

og mayo, champignoner stegt i olie med hvidløg.

*       

Udvalg af friskbagt brød, sprødt brød og stiks.

Hertil huset mayo, cremer og pesto.

 

 

Pris pr. person kr. 289,-

Tilkøb af ibericoskinke kr. 35,- pr. person.

 

 Mulighed for tilkøb af desserter.

 


Receptionsmenu

 

To slag quiche: Krydret chorizo, piment og ramsløg –

braiserede oksehaler med stegte svampe og urter

*       

Tre slags små rugbrødscanapeer:

Bresaola og rørt tatar – Vagtelæg og fjordrejer – Laks og rogn

*       

Røget kammuslinger med citron, pyntet med rød karse

*       

Ærøpandekager med ørredrogn og peberrodscreme

*       

Frisk melon, skinke, saltede mandler, oliven og grissini

*       

Unghaneterrin svøbt i serranoskinke, toppet med kold glace og friske urter

*       

Lakse ”canneloni” med rygeost og syltede løg

 

Kr. 250,- pr. person

Selskabsmenu.

 

Vælg mellem en tallerkenserveret forret, hovedret og dessert:

 

Kold fisketallerken med laks i variation, friskbagt brød og cremet smør.

Tapastallerken med udvalg af spanske pølser, rejer og kold avokadosuppe.

Rødtunge med jordskokker, friske ærter og hummersauce.


Kalvefilet hertil selleri, nye kartofler vendt med urter og sauce

Farseret unghane serveret med bagte løg, blomkål og syrlige sauce.

Kalvespidsbryst med små urter og svampe i variation.


Chokoladedessert serveret med friske bær og vaniljeis.

Jordbærtærte med jordbærsorbet og friske jordbær.

Rabarberkage med marcipan, cremet is, knas og sprødt.

 

 Pris pr. person kr. 335,-

Mødetallerken


Anretning med udvalg af små retter efter sæson, samt lidt sødt til kaffen.


Pris pr. person kr. 155,- 


Gourmetmenu


Vi anbefaler minimum 4 retter

Vælg mellem:

 

Kold røget laks med syltet solbær og kold kærnemælkssauce

*       

Stegt jomfruhummer med blomkål i variation, soya og ingefær

*       

Hvid fisk efter sæson, variation af jordskokker og sprøde chips

*       

Vagtel på sprødt brød med trøffelcreme og portvinssauce

*       

Oksemørbrad ballotine med iberecoskinke og friske trøfler

*       

Udvælg af unika oste med oliventapenade og ristet rugbrød

*       

Rombrasserieret ananas med friskrørt vaniljeis

 

 135,- kroner pr. person pr. ret.

Kok kr. 185,- pr.time.

Alle retter er tallerkenanrettet

Disse retter kan variere efter sæson.

Fire populære


Fire populære fra receptionsmenuen, som er lige til at sætte på bordet,

til de sultne studenter eller…

 

To slags quiche: Krydret chorizo, piment og ramsløg –

braiserede oksehaler med stegte svampe og urter

*       

Tre slags små rugbrødscanapeer:

Bresaola og rørt tatar – Vagtelæg og fjordrejer – Laks og rogn

*       

Ærøpandekager med ørredrogn og peberrodscreme

*       

Melon, skinke, saltede mandler, oliven og grissini

 

 Kr. 185,- pr. person

Frokostmenu

 

Kold torsk med friske ærter og urtemayo

Laksetatar med agurk og sød kaviar

Kæmpe rejer med chili, mango og dild

Cannelloni af laks med rygeost og estragon

*       

Serranoskinke med melonsalat og hytteost

Carpaccio hertil pesto og rucola

Unghaneterrin serveret med bagte beder

Sommersalat med gedeost, pærer og knaset nødder

*       

Rabarberkage med marcipan og bagte nødder

Sensommerbær med syrnet fløde og knas

Citrontærter med bagt marengs

 

Pris pr. person kr. 279,-


Vi kan også være behjælpelige med serveringen eller afholdelse af hele

arrangmentet, såfremt det ønskes. 


Kontakt os, og vi finder en løsning, som passer netop til dig. 


Ordrer under 15 kuverter pålægges kr. 150,- i leveringsgebyr. 

Keller & Co - Perlegade 20 - 6400  Sønderborg -Tlf. 2989 2763 - Mail@kellerogco.dk - Cvr. 40608796 


Keller & Co anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til at måle trafik og til at optimere sidens indhold. Læs vores cookiepolitik for at få flere oplysninger om cookies, og hvordan du slår dem fra. Ved at klikke "Acceptér", samtykker du til brugen af cookies.

Jeg accepterer