Menu

MENU

Lad dig inspirere af vores menuforslag. Du bestemmer om det skal være hos dig eller hos os.

Vi sammensætter gerne en menu specielt til dit arrangement, om det er Streetfood i haven, fødselsdag, reception eller måske et forretningsmøde.....


Spanskinspireret Tapas.

 

Saltede mandler, små lækre olivener, pikante røde peber med ost.

*       

Udvalg af stærke og milde spanske pølser.

*       

Spanske oste lavet på komælk, fåreoste og gedeoste,

hertil milde patronchili med flagesalt.

*       

Laksetatar med rørt avocado og chili, varme rejer med oliven og

masser af hvidløg, frisk paneret blæksprutte med citron.

*       

Små kødboller i spicy tomatsauce. Kyllingespyd vendt med soya og ingefær, friterede croquetter med bagt kylling og ost.

*       

Tomatsalat med farverige tomater og spansk ost, små kartofler med salsa

og mayo, champignoner stegt i olie med hvidløg.

*       

Udvalg af friskbagt brød, sprødt brød og stiks.

Hertil huset mayo, cremer og pesto.

 

 

Pris pr. person kr. 279,-

Tilkøb af ibericoskinke kr. 35,- pr. person.

 

 Mulighed for tilkøb af desserter.

 


Receptionsmenu

 

To slag quiche: Krydret chorizo, piment og ramsløg –

braiserede oksehaler med stegte svampe og urter

*       

Tre slags små rugbrødscanapeer:

Bresaola og rørt tatar – Vagtelæg og fjordrejer – Laks og rogn

*       

Røget kammuslinger med citron, pyntet med rød karse

*       

Ærøpandekager med stenbidderrogn og peberrodscreme

*       

Frisk melon, skinke, saltede mandler, oliven og grissini

*       

Unghaneterrin svøbt i serranoskinke, toppet med kold glace og friske urter

*       

Lakse ”canneloni” med rygeost og syltede løg

 

Kr. 250,- pr. person

Selskabsmenu.

 

Vælg mellem en tallerkenserveret forret, hovedret og dessert:

 

Kold fisketallerken med laks i variation, friskbagt brød og cremet smør.

Tapastallerken med udvalg af spanske pølser, rejer og kold avokadosuppe.

Rødtunge med grønne asparges, friske ærter og hummersauce.


Kalvefilet hertil hvide asparges, nye kartofler vendt med urter og sauce

Farseret unghane serveret med bagte løg, blomkål og syrlige sauce.

Kalvespidsbryst med små urter og svampe i variation.


Chokoladedessert serveret med friske bær og vaniljeis.

Jordbærtærte med jordbærsorbet og friske jordbær.

Rabarberkage med marcipan, cremet is, knas og sprødt.

 

 Pris pr. person kr. 335,-

Mødetallerken


Anretning med udvalg af små retter efter sæson, samt lidt sødt til kaffen.


Pris pr. person kr. 125,- 



Vi kan også være behjælpelige med serveringen eller afholdelse af hele arrangmentet,

såfremt det ønskes. 


Kontakt os, og vi finder en løsning,

som passer netop til dig. 

Gourmetmenu


Vi anbefaler minimum 4 retter

Vælg mellem:

 

Kold røget laks med urtecreme og friske urter

*       

Helbagt selleri med brunet smør og kærnemælk

*       

Stegte kammuslinger med blomkål i variation

*       

Hvid fisk efter sæson, på bund af spinat og muslingesauce

*       

Vagtel på sprødt brød med trøffelcreme og portvinssauce

*       

Foie gras terrin med hindbær, rugbrød og glace

*       

Dansk kalv med intens sauce og små svampe.

*       

Udvælg af unika oste med brød fra møllen.

*       

Rød grød med fløde anno 2020

 

 

125,- kroner pr. person pr. ret.

Alle retter er tallerkenanrettet

Disse retter kan variere efter sæson.

Fire populære


Fire populære fra receptionsmenuen, som er lige til at sætte på bordet,

til de sultne studenter eller…

 

To slags quiche: Krydret chorizo, piment og ramsløg –

braiserede oksehaler med stegte svampe og urter

*       

Tre slags små rugbrødscanapeer:

Bresaola og rørt tatar – Vagtelæg og fjordrejer – Laks og rogn

*       

Ærøpandekager med stenbidderrogn og peberrodscreme

*       

Melon, skinke, saltede mandler, oliven og grissini

 

 Kr. 185,- pr. person

Frokostmenu

 

Kold avocadosuppe med urter

Laksetatar med agurk og sød kaviar

Kæmpe rejer med chili, mango og dild

Cannelloni af laks med rygeost og estragon

*       

Serranoskinke med melonsalat og hytteost

Bagt torsk hertil ærter og blomkål

Unghaneterrin serveret med bagte beder

Sommersalat med gedeost, pærer og knaset nødder

*       

Rabarberkage med marcipan og bagte nødder

Sensommerbær med syrnet fløde og knas

Citrontærter med bagt marengs

 

Pris pr. person kr. 250,-

Konfirmation menu.


Tallerkenserveret forret – vælg mellem:

Skinke serveret med hvide asparges, rørt mayo, friske radiser og ærteskud.

Tapastallerken med udvalg af spanske pølser, rejer og kold suppe.

Tarteletter med høns, pyntet med tomater bacon og persille.

*       

Hovedret – Buffet.

Kalvefilet serveret med rødvinssauce.

Bagt kyllingebryst hertil mild fløde sauce.

Bagte kartofler med urter.

Fløde kartofler med rød peber og persille.

Salat af hvide og grønne asparges med revet ost.

Hjertesalat vendt med dressing, syltet rødløg og knas.

Stegt spidskål med olivenolie, lime og chili.

Ratatouille af bagte peberfrugter, squash og aubergine.

*       

Tallerkenserveret dessert – vælg mellem:

Æblekage med syret fløde, sprøde flager og frisk sorbet

Pandekager med fyld og friske bær.

Chokoladekage af hvid og mørk chokolade, hertil vaniljeis.

 

Pris pr. person kr. 305,-

Keller & Co - Perlegade 20 - 6400  Sønderborg -Tlf. 2989 2763 - Mail@kellerogco.dk - Cvr. 40608796